Douwenocht

Alles over ondernemen

Autobelettering in Tilburg

Autobelettering in Tilburg, dit is waar ik naar op zoek was voor de bedrijfswagens van het bedrijf van mijn man. Ik als zijn vrouw help hem vaak mee in de zaak. Zelf verzorg ik de administratie omdat ik daar nu eenmaal meer kennis van heb dan mijn man. Dit moet ook wel, want mijn man is vaak op locatie omdat hij een bouwbedrijf runt. Eind vorig jaar heeft mijn man de stap gezet om te gaan uitbreiden met het bedrijf. Hiervoor moesten er bedrijfswagens bij komen welke moesten worden voorzien van onze reclame. Daarom ben ik eens op het internet gaan kijken naar een adres. De voorwaarden moest zijn dat dit op korte termijn kan gebeuren. Een adres waar ik een goede kwaliteit kan verwachten voor een aantrekkelijke prijs. Toen ik in de zoekmachine, autobelettering in Tilburg intypte, kwam ik al snel uit op de website van, glance-vision.nl. Hier trof ik vele voorbeelden aan die mij wel aanspraken.

Autobelettering in Tilburg

Autobelettering in Tilburg levert goed werk

Gelukkig kon de autobelettering in Tilburg al snel worden geregeld. Natuurlijk is het even spannend om daadwerkelijk ervan uit te kunnen gaan dat het resultaat echt wordt zoals je dit verwacht. Maar toen ik diezelfde middag het telefoontje kreeg van dit bedrijf dat de drie auto’s waren belettert,  was dit boven verwachting goed gelukt. De kleuren die zijn gebruikt komen exact overeen met de kleuren van het logo van het bedrijf van mijn man. Hiermee wil ik zeggen dat de kwaliteit en het eindresultaat echt erg goed is. Daarom verdient dit bedrijf namens ons een compliment want wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wanneer mijn man in de toekomst met zijn bedrijf weer zal gaan uitbreiden. Dan zal ik beslist weer een beroep doen op dit bedrijf als wij er een bedrijfsauto bij gaan bestellen.

Auto