Douwenocht

Alles over ondernemen

Altijd schone ramen? Huur glazenwassers in

Glazenwassers

Heeft uw bedrijfspand grote ramen? Dan is het erg belangrijk om deze goed schoon te houden. Grote ramen vallen namelijk erg op. Dit betekent dat de ramen een grote invloed hebben op de uitstraling van uw bedrijfspand. Vieze ramen geven uw pand een slechte uitstraling. Schone ramen zijn wel representatief.

Heeft u geen tijd om de vele ramen van uw bedrijfspand zelf te wassen? Laat de glazenwassers van Magic Clean Schoonmaak dan langskomen om uw ramen onder handen te nemen.

Een representatief bedrijfspand

Met schone ramen heeft u altijd een representatief bedrijfspand. Zeker als er regelmatig klanten of andere zakelijke relaties bij u langs komen, is dit erg belangrijk. Heeft uw bedrijfspand vieze ramen? Dan kan dit voor een negatief imago zorgen bij uw belangrijkste doelgroepen. Uiteraard wilt u dit voorkomen.

Voorkom gevaarlijke situaties

Zit u op de begane grond van een kantoorgebouw, dan kunt u uw ramen best zelf wassen. Zit u op de eerste verdieping, dan wordt dit al lastiger. En zit u op de derde verdieping, de vierde verdieping of zelfs op de twaalfde verdieping? Dan kunt u uw ramen niet zelf wassen. Door professionele glazenwassers in te huren voor deze klus, voorkomt u gevaarlijke situaties.

Bespaar tijd met glazenwassers

Ook als u de glazen van uw kantoorpand best zelf kunt wassen, kunt u ervoor kiezen om professionele glazenwassers in te huren voor deze klus. Door glazenwassers in te huren, bespaart u namelijk veel tijd. Deze tijd kunt u in uw bedrijf steken, om nog meer uit uw business te halen.

Glazenwassers

Kies zelf de frequentie

Bij Magic Clean Schoonmaak kunt u helemaal zelf kiezen hoe vaak uw ramen gewassen moeten worden. U kunt uw ramen maandelijks laten wassen, maar het is ook mogelijk om dit eens per kwartaal of jaarlijks te doen. En wilt u uw ramen eenmalig laten wassen, bijvoorbeeld om uw bedrijfspand klaar te maken voor een belangrijk event? Dan is dit ook zeker mogelijk. Magic Clean Schoonmaak past zich graag aan en komt langs wanneer u hier behoefte aan heeft.