Douwenocht

Alles over ondernemen

Alles voor veilig vervoer

Logistiekconcurrent.nl

Vaak moet je als bedrijf bij verschillende leveranciers zijn om alle producten te krijgen die je nodig hebt, bij het ene bedrijf een vrachtbrief en het andere een pallet. Dit kost niet alleen erg veel tijd, vaak ben je ook duurder uit bij al die aparte bedrijven. Alles wat je nodig hebt voor vervoer over de weg kun je krijgen bij Logistiekconcurrent.nl, geen gedoe meer met verschillende bedrijven. Alles wat je nodig hebt kun je vinden onder een dak, snel, voordelig en wel zo makkelijk.

Eenvoudig op een website

Je hoeft maar een kijkje te nemen op Logistiekconcurrent.nl en je ziet direct dat ze werkelijk alles hebben op het gebied van vervoer. Een pompwagen om pallets in en uit te laden, tot een veiligheidshesje om veilig te kunnen werken langs de weg. Maar ook spanbanden om de lading vast te zetten, of etiketten om aan te geven wat er in een doos zit. Hoe klein of belangrijk het product ook is, je vindt het bij dit bedrijf.

Logistiekconcurrent.nl

Altijd veilig en gekeurd

Heb je materialen nodig waarmee je bijvoorbeeld zware materialen door de lucht moet verplaatsen, met de hijswerktuigen van Logistiekconcurrent kun je dit op een veilige en verantwoorde manier doen. Alle producten uit de webshop zijn namelijk gekeurd en voldoen aan alle eisen die eraan worden gesteld. Of je nu op zoek bent naar takels of stroppen, in de webshop vind je alles wat met heisen heeft te maken. Weet je niet precies wat je nodig hebt, of heb je vragen neem dan contact op met de klantenservice.